SPARK locaties

Ignite your SPARK

SPARK heeft de mooiste locaties van de omgeving.

Kom trainen met jouw eigen Personal Trainer.

Altijd al op zoek geweest naar de sportkwaliteit die jij verdiend? Gelukkig voor jou is SPARK altijd in de buurt! Wij bieden een constante kwaliteit op al onze locaties zodat het voor jou niet uitmaakt waar jij traint. Waar jij altijd van verzekerd bent is dat de kwaliteit altijd goed is.

Du Meelaan 578, Zoetermeer

SPARK Centre

De plek waar het allemaal is begonnen! In hartje Zoetermeer staat ons SPARK Centre. Op deze locatie verzorgen wij de Personal Training sessies waar wij om bekend staan. Ons team van specialisten is dagelijks bezig onze klanten bij te staan bij het bereiken van hun doelstellingen. Verder verzorgen wij voor onze klanten de diverse groepslessen zoals onze Bootcamp lessen, Bokstrainingen, uitgebreide buikspier trainingen, Hardlooptrainingen en onze Switch it up les!

Kortom, ons Hoofdkwartier staat vol met nieuwe uitdagingen voor elke sporter en uiteraard voor zowel jong als oud.

the best

SPARK BurgGolf Westerpark

De Studio met het beste uitzicht

Midden in het Westerpark in Zoetermeer bevind zich de mooiste locatie van SPARK. Uitkijkend op de golfbaan is SPARK de permanente bewoner van de Green Room op de eerste verdieping. Vanuit het clubhuis helpen wij  onze klanten met hun doelstellingen in samenwerking met onze trainers. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten vanuit SPARK Fysiotherapie actief op deze vestiging om u bij te staan tijdens uw revalidatietraject of wanneer u een blessure heeft.

Kom eens langs op onze vestiging en laat je verbazen over de mogelijkheden.

Zoetermeer_0051 klein