Sterker worden

SPARK Centre Zoetermeer is de plek voor krachttraining Zoetermeer!

Als specialist in bewegen ondersteund SPARK Centre sporters met een doel. Krachttraining Zoetermeer is een onderdeel van SPARK Centre en wij bieden jou een totaaloplossing om sterker en fitter dan ooit te worden.

Krachttraining is een essentieel onderdeel van vele fitnessprogramma’s en toch weten veel mensen niet waar te beginnen. Ons team van Personal Trainers helpt jou bij het opstellen van een persoonlijk programma waarin jouw doelen behaalt worden. Wij kijken mee, coachen jou waar nodig en stellen jouw programma bij zodat jij niet stilstaat in jouw progressie maar constant vooruitgang blijft boeken. Dat is Krachttraining Zoetermeer bij SPARK!

Wij starten altijd vanuit een uitgebreide intake procedure en brengen jouw gehele beginsituatie in kaart. Vanuit dit punt kunnen wij een persoonlijk advies opstellen en aan de hand van deze gegevens schrijven wij ons programmering uit.

De krachttest van Krachtraining Zoetermeer bij SPARK.

Voordat wij beginnen met het uitschrijven van jouw trainingsschema zorgen wij voor een krachttest, een belangrijk onderdeel van onze programma’s. Hierin testen wij waar jouw lichaam toe in staat is onder veilige omstandigheden. Met deze gegevens stellen wij een programma op waarin jij op een verantwoorde manier jouw doel zal gaan bereiken.

In ons proces houden wij rekening met eventuele blessures en wanneer er een indicatie is welke problemen kan geven op de lange termijn schakelen wij de hulp in van onze partner Fisica Fysiotherapie. Meer info over Física vind jij hier, www.fisicafysiotherapie.nl

Wat kan jij allemaal verwachten?

Onze Personal Trainers stellen samen met jou het programma op. Dit doen wij in goed overleg en hierin houden wij rekening met jouw wensen. Uiteraard coachen wij jou op de inhoud van jouw trainingen maar wellicht nog veel belangrijker. Wat doe jij na jouw training? Hoe herstel jij na het sporten en hoelang slaap jij? Ook deze elementen worden onder de loep genomen door onze trainers. Krachttraining Zoetermeer bij SPARK is meer dan alleen maar een zware training. Dat is trainen met een doel

Wij staan voor jou klaar!

Op zoek naar krachttraining Zoetermeer? Neem nu contact op met SPARK en wij nemen jou terug naar de basis en trainen zoals trainen bedoelt is. Verantwoord en doelgericht.

Lees vooral onze klantervaringen en hoor wat onze klanten te zeggen hebben over de vooruitgang die zij geboekt hebben binnen ons centrum.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent Krachttraining Zoetermeer bij SPARK

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op via info@sparkpt.nl of bel naar 06 39 79 89 99

Fire
40,- per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Koffie en Thee inbegrepen
 
 
Ignite
75,- per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Koffie en Thee inbegrepen
Spark
140,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Koffie en Thee inbegrepen
Spark Plus
260,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Koffie en Thee inbegrepen
Spark Pro
350,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Koffie en Thee inbegrepen