Sportspecifiek trainen

Sportspecifiek trainen bij SPARK Zoetermeer!

Samen maken wij van jou een echte winnaar!

De Personal Trainers van SPARK Centre in Zoetermeer begrijpen wat Sportspecifiek Trainen is en herkennen jouw behoefte als sporter. Jij traint om beter te worden in jouw sport om uiteindelijk de beste te zijn en aan de top te staan.

Het mentale aspect van sportspecifiek trainen.

Onze trainers schrijven voor jou een persoonlijk programma uit waar jij direct de voordelen van ondervind. Bovenal maak jij als sporter gebruik van alle faciliteiten van SPARK Centre in Zoetermeer en beschik jij onder andere onder de directe lijnen binnen ons centrum. SPARK Mental Coaching is een van ondersteunende partijen die jou volledig helpt op het mentale vlak en eventuele valkuilen met jou bespreekt.

Sportspecifiek trainen met blessures? Dat kan!

Mocht er sprake zijn van een blessure of belemmering schakelen wij de hulp in van Física Fysiotherapie. Dankzij het deskundige advies wat zij ons verschaffen kunnen wij direct door aan jouw plan en alsnog jouw doelstelling bereiken.

De beste worden in jouw sport? Start met sportspecifiek trainen bij spark Zoetermeer

Wil jij samen met ons jouw doel bereiken en de beste worden in jouw sport? Ga met ons de uitdaging aan en stel samen met onze Personal Trainers jouw persoonlijke plan op!

Neem contact op via info@sparkpt.nl of bel even naar 06 39 79 89 99 en boek jouw eerste afspraak in.