Dorien Riemvis

Dorien Riemvis

13592404_532707673595051_2317527852527620098_n

Een aantal maanden geleden werd mij de kans geboden om een jaar lang gratis coaching te krijgen. Tot mijn grote blijdschap werd ik gekozen om een traject te volgen om af te vallen meer te bewegen en gezonder te leven. Deze kans was en is nog steeds een lot uit de loterij. Tenminste zo voelt het voor mij.
Nu ben ik vier maanden verder. En bijna 14 kg lichter. En ook mijn omvang wordt steeds kleiner. Inmiddels heb ik kleding weggedaan omdat het te groot was. Wat een enorme kik geeft dat!

Het proces is lang niet altijd makkelijk. Maar in die moeilijke momenten kan ik altijd terugvallen op Stefan of Shane. Die me dan het steuntje in de rug geven door advies, luisterend oor en met humor.
Dit helpt mij dan om door te zetten om mijn uiteindelijke doel te bereiken.

Het is niet alleen het voedingsadvies , maar het is een omslag in mijn hele wezen. Ik moet zowel fysiek als mentaal een verandering in mijn leven maken. Zodat mijn gewoontes veranderen naar een gezonde levensstijl die ik kan blijven vasthouden wanneer mijn doel bereikt is.

Stefan en Shane hebben beide hun eigen manier van coachen maar vormen daardoor juist een goed team. Ze zijn professioneel, enthousiast en hebben humor. Hierdoor ervaar ik de sfeer tijdens de trainingen als motiverend en gezellig.
Ik ga met een goed gevoel naar de training toe en kom er altijd vrolijk vandaan.