SPARK Personal Training en Fitness in Zoetermeer

Ignite your SPARK

Wil jij trainen onder de begeleiding van de beste professionals van de regio? Kom dan naar SPARK Personal Training en Fitness in Zoetermeer! Ons team bestaat uit de beste trainers uit de regio en samen behalen wij jouw doelen binnen een mum van tijd!

Personal Training in Zoetermeer

Onze sportschool staat in Zoetermeer op het koraalrood 17. De sportschool is uitgerust met de beste materialen om iedereen die bij ons traint op de beste manier te begeleiden. Personal Training bij ons is dan ook meer dan een uur in de week intensief getraind worden. Jij doorloopt een uitgebreid protocol, werkt samen met jouw eigen trainer een stappenplan af en gaat aan de slag volgens een uitgebreid programma waarin voeding, training, rust en het aanpassen van bepaalde gewoontes de basis vormen. Personal Training bij SPARK is daarom ook een totaal oplossing voor het behalen van jouw doelen.

Fitness in Zoetermeer

Buiten de mogelijkheid tot het volgen van Personal Training bij SPARK bieden wij al onze leden de mogelijkheid om zelfstandig te trainen in ons fantastische centrum. Ga aan de slag met jouw eigen schema in onze fitness ruimte en behaal jouw doelen op een verantwoorde manier. Fitness is meer dan alleen oefeningen doen. Iedereen heeft de mogelijkheid tot het volgen van onze vele groepslessen en zo zijn wij iedereen van dienst. SPARK Personal Training en Fitness in Zoetermeer is echt de totaaloplossing voor het behalen van jouw fitness doelen.

SPARK Fysiotherapie

Een essentieel onderdeel van dat wat SPARK doet is iedereen ten allen tijde aan het bewegen krijgen. Binnen SPARK Personal Training en Fitness bestaat de tak van SPARK Fysiotherapie om iedereen met een blessure te laten trainen en bewegen op een gezonde en resultaatgerichte manier. Onze Fysiotherapeuten beschikken over een eigen trainingszaal waarin iedereen kan trainen in alle rust en kan revalideren onder het toeziend oog van echte professionals.

Jouw totale Fitness oplossing in Zoetermeer

SPARK in Zoetermeer biedt de totaal oplossing voor Personal Training en Fitness in Zoetermeer. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen dat elke training de moeite waard is. Een compleet team van Personal Trainers die met volle overgave elk traject aan gaat. Werk aan jouw fitness doelen tijdens onze groepslessen of tijdens jouw eigen trainingen. Werk samen met jouw eigen Personal Trainer aan al jouw doelen op een verantwoorde manier. Of kom revalideren in ons volledig uitgeruste revalidatiecentrum.