SPARK Fysiotherapie

SPARK Fysiotherapie

De ondersteunende tak in onze trajecten voor jouw blessures, klachten en vragen

Fysiotherapie in Zoetermeer

Onze praktijk is gelegen in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer. Onze ligging is centraal en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast hebben wij in onze vestiging alle faciliteiten aanwezig om jouw tijd bij SPARK zo aangenaam als mogelijk te maken.

Een goede fysiotherapeut is een therapeut die jou voorziet van de juiste antwoorden op de vragen of problemen waar jij mee loopt. Onze therapeuten werken oplossingsgericht en behandelen niet alleen het probleem, wij pakken de oorzaak van jouw klachten aan. Vanuit dit oogpunt heeft SPARK in Zoetermeer de beste therapeuten geselecteerd en vinden wij altijd de geschikte fysiotherapeut om jou snel van jouw klachten af te helpen.

Fysiotherapie is de oplossing voor jouw klachten

Wanneer jij al langere tijd met klachten rondloopt en jij het gevoel hebt dat jij alles al geprobeerd hebt. Gaan de fysiotherapeuten van SPARK graag de uitdaging met jou aan. Waarom? Een fysiotherapeut van SPARK is gedreven en gaat zonder jouw persoonlijke verhaal niet aan het werk. Jouw beleving van de klacht en hoe deze jouw dagelijks leven beïnvloed geeft ons de antwoorden die wij zoeken om jouw klachten aan te pakken. Daarom kies jij voor fysiotherapie bij SPARK! Oplossingsgericht werken met de persoon als middelpunt van het behandeltraject.

Waar vind jij een fysiotherapeut van SPARK?

In Zoetermeer beschikken wij over een compleet ingericht centrum om jou zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze vertrouwde vestiging is uiteraard de Koraalrood 17 in Zoetermeer. Onze therapeuten zijn op oproep in te schakelen op elk van onze vestigingen wanneer hier vraag naar is door onze klanten. Fysiotherapie is binnen onze trajecten een belangrijke schakel en wij schakelen onze eigen specialisten daarom ook in wanneer hier vraag naar is. Dat maakt trainen bij SPARK zo ideaal! Altijd een partij die met jou mee denkt.

Onze visie

Gezonder zijn en gelukkig leven is voor iedereen weggelegd. Het draait om de juiste handvatten en hoe om te gaan met deze informatie. SPARK Fysiotherapie is erin gespecialiseerd om jouw vraagstuk aan te horen, na uitvoerig onderzoek te komen met een persoonlijke oplossing en deze oplossing zodanig uit te leggen dat het te implementeren valt in jouw huidige leven. Zo herstel jij sneller en is jouw herstel gericht op de lange termijn. Onze fysiotherapie praktijk in Zoetermeer is ingericht op een actieve vorm van herstel doormiddel van behandelen en oefentherapie te combineren.

Onze praktijk in Zoetermeer is gericht op het helpen van mensen met het doel om gezonder te worden. SPARK Fysiotherapie werkt van een multi disciplinair centrum in Zoetermeer met onder andere Diëtisten, Personal Trainers, Coaches en diverse specialisaties. Dit alles om jou als patiënt beter van dienst te kunnen zijn het proces van jouw herstel. SPARK Fysiotherapie kan jou helpen bij je nekklachten, rugklachten, knieklachten, schouderklachten en nog veel meer!

Kunnen wij jou helpen?

Een belangrijke vraag! Wanneer jij start met een blessure of een blessure oploopt wanneer jij net lekker bezig bent met trainen wil jij uiteraard snel weer verder. Zonde van de vooruitgang en met pijn rondlopen is nooit fijn! Samen met jouw eigen fysiotherapeut helpen wij jou snel van jouw klachten en zodat jij weer verder kan.

Maak nu een afspraak via ons contact formulier en vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen!

Ignite your SPARK!

Verified by MonsterInsights