Groepslessen

Uiteraard bieden wij ook groepslessen aan bij SPARK Zoetermeer!

Maar wat voor soort groepslessen bieden wij aan?

Bij SPARK Centre geloven wij dat fitness buiten dat het functioneel moet zijn, ook nog eens leuk moet zijn! Die gedachte zie jij terug binnen het groepslessen aanbod binnen ons centrum in Zoetermeer. Wij bieden hier een aanbod aan afwisselende lessen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Wat jouw doelstelling dan ook is, wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ben jij bij ons aan het juiste adres!

contactlink

Een actueel overzicht van onze groepslessen

Welke groepslessen bieden wij dan zoal aan?

SPARK Bootcamp

De Bootcamplessen van SPARK geven een nieuwe dimensie aan jouw trainingen. De belangrijkste manier waarop wij dat doen is het plezier van sporten combineren met de effectiviteit van goede coaching en de juiste oefeningen. Werk aan jouw hele lichaam en bouw tegelijkertijd een goede conditie op tijdens onze bootcamps.

Elke maandagavond en donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00

SPARK Boxing

Boksen zonder dat jij de volgende dag met een blauw oog op jouw werk verschijnt? Bij onze boksles draait het om techniek en combinaties maken zonder elkaar vol te raken. Wij combineren het beste van beide werelden met bokstechnieken en de krachtoefeningen die veel gebruikt worden om sterker en sneller te worden. Kom onze boksles ervaren!

Elke woensdag van 20:00 tot 21:00 en zondag van 11:00 tot 12:00

SPARK RUNNING

Iedereen kan leren hardlopen en iedereen moet dit kunnen opbouwen op een verantwoorde manier. Onze Running les is dan ook uitermate geschikt voor de beginnende hardloper die graag aan zijn of haar techniek wilt werken. Altijd al willen beginnen? Kom nu langs!

Elke donderdagavond van 20:00 tot 21:00

SWITCH IT UP

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe les. Switch it up geeft een positieve draai aan jouw trainingsritme en zorgt ervoor dat jij nieuwe inspiratie krijgt voor jouw eigen trainingen. De surprise Bootcamp van SPARK moet je gewoon een keer geprobeerd hebben.

Elke dinsdag van 20:00 uur tot 21:00 en donderdag van 10:00 tot 11:00

HARDCORE TO THE BONE

Geef jouw core iets meer aandacht tijdens onze Core Training! Een uur lang werken aan stabiliteit, kracht en het behouden van spanning op jouw buikspieren en onderrug. Maak jouw lijf sterker en zorg dat het elke belasting aan kan!

Elke zondagochtend van 9:00 tot 10:00

Dirty Thirty

De 30 minuten workout van SPARK! Een circuittraining met de perfecte combinatie tussen kracht en conditie. Jouw lichaam ervaart een volledig uur trainen in 30 minuten en dat is wat iedereen wilt! Intensiteit hoog houden en vooral niet opgeven! Daag jezelf eens goed uit en kom langs!

Elke woensdag van 19:30 tot 20:00 en vrijdag van 9:30 tot 10:00

Hoe ondersteunen de groepslessen mijn vooruitgang?

Trainen moet naast functioneel ook nog eens leuk en uitdagend zijn. De groepslessen houden de fun factor hoog en zorgen voor een uitdaging in groepsverband om jouw training een nieuwe impuls te geven. De trainen bij SPARK Centre in Zoetermeer zijn altijd anders en elke training is daarom een verrassing.

Ik heb last van blessures, kan ik meedoen aan de groepslessen?

Zeker weten! De instructeur zorgt ervoor dat ook jij mee kan doen aan de training en dat elke oefening aangepast wordt aan jouw situatie. Zo kan jij dus gewoon meedoen aan de groepslessen.

Ik wil wel eens een les meedoen, kan dat?

Ja tuurlijk! Jij bent harte welkom om 1 van onze groepslessen eens uit te proberen! Geef je snel op via ons contactformulier en probeer vrijblijvend een van onze lessen uit! De koffie in ons SPARK Centre in Zoetermeer staat klaar!

Verified by MonsterInsights