Medisch Fitness

SPARK Centre is de specialist op het gebied van Medisch fitness Zoetermeer!

Medisch fitness zoetermeer, geblesseerd en toch doelen bereiken.

Ons SPARK Centre staat centraal in een multidisciplinair medisch netwerk en samen met onze partners helpen wij mensen met een blessure met het aanmeten van een gezonde levensstijl. In combinatie met SPARK Fysiotherapie bieden wij u Medisch Fitness Zoetermeer aan en zorgen wij voor een effectief behandelplan!

Welke klachten behandelen wij?

Wij stellen onze programma’s samen aan de hand van jouw doelstelling en uiteraard jouw klachten. Denk bijvoorbeeld aan Lage Rugklachten, Knieklachten, Heupklachten en aan Schouderklachten. Wij stellen samen met onze specialisten een persoonlijk plan voor jou op en zorgen voor een veilige methode om jouw doel te bereiken. Wees dus niet bang dat jij niet kan bewegen, wij zorgen dat het goed komt.

 

De juiste behandeling op het juiste moment bij SPARK medisch fitness Zoetermeer

Wij doen niet zomaar iets. Wij stellen een plan op met een bepaalde gedachte. Deze bepaalde gedachte is dat jij snel actief aan de slag kan op het niveau wat jij van jezelf gewend bent. Daarnaast hangt dit niveau nauw samen met wat jij van jezelf verwacht. Jij wilt iets bereiken, jij wilt hier moeite voor doen en wij zorgen dat jij dit op de juiste manier kan doen.

In elk programma bij SPARK Medisch Fitness Zoetermeer dienen wij de juiste prikkel op het juiste moment toe. Wij maken de situatie niet erger door stomme dingen te doen. Elke stap is goed doordacht en goed overlegt met meerdere disciplines waardoor elke stap in jouw trainingsprogramma ten behoeve is van jouw doelstelling.

Wat maakt medisch fitness zoetermeer bij spark zo bijzonder?

SPARK Centre Zoetermeer start samen met u een behandel traject waarin uw doelstelling centraal staat en wij handelen vanuit de behoefte van de klant. Door te luisteren en aandachtig te onderzoeken kunnen wij een effectief behandelplan opstellen waar jij baat bij hebt.

Binnen een persoonlijk plan bij SPARK Centre Zoetermeer passen wij altijd een totaal begeleidingstraject toe waar jij gebruik van kunt maken. Denk aan een persoonlijk voedingsschema, een op maat gemaakt trainingsprogramma en een persoonlijke mental coach die voor jou klaar staat om zo een compleet aanbod te bieden.

Blessures en toch starten bij medisch fitness zoetermeer in het spark centre?

Heb jij last van blessures maar wil jij toch actief bezig zijn om jouw doelen te bereiken? Kom langs SPARK Centre en wij stellen in combinatie met SPARK Fysiotherapie een persoonlijk plan op en kan jij aan de slag bij Medisch Fitness Zoetermeer!

Neem contact met ons op via in**@sp*****.nl of bel even naar 079 890 95 17 en boek vandaag jouw afspraak nog in!

Fire
47,5 per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
 
 
Ignite
87,5 per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark
170,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Plus
280,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Pro
375,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang

Verified by MonsterInsights