SPARK Wellness

SPARK Wellness in Zoetermeer

Wat is SPARK Wellness Zoetermeer?

SPARK Wellness is een hoogwaardige schoonheid- en massage salon waar een team van gedreven professionals elke dag voor jou klaar staat. Een uitgebreid aanbod waarbij kwaliteit en zorg centraal staat kenmerkt onze salon. Elke dag werkt het team van SPARK Wellness Zoetermeer dan ook hard om jou te laten genieten van jouw eigen SPARK’ling moment.

Wat bieden wij aan bij SPARK Wellness in Zoetermeer?

Binnen onze salon hebben wij een uitgebreid aanbod. Verschillende soorten massages zoals een Sportmassage, Ontspanningsmassage of zelfs een Hot Stone Massage. Maar bij onze Schoonheidsspecialiste ben jij ook aan het juiste adres voor een overheerlijke gezichtsbehandeling of diepte reiniging. Er is nog veel meer mogelijk en zoals jij van SPARK gewend bent kunnen wij ons gehele aanbod op jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Wanneer is SPARK Wellness Zoetermeer geopend?

Wij zijn elke werkdag geopend van 7:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond. Maar ook in het weekend kan jij bij ons terecht! Elk weekend zijn wij geopend van 9:00 uur tot 15:00 uur. Kortom, vele mogelijkheden en altijd wel een plekje te vinden.

Hoe maak ik een afspraak bij SPARK Wellness Zoetermeer?

Jij kan een afspraak maken bij ons door te bellen naar 079 890 9517 of door een mail te sturen naar in**@sp***********.nl. Wij zijn gedurende onze openingstijden altijd bereikbaar en via de mail zelfs 24 uur per dag!

Enjoy your SPARK’ling moment bij de leukste Wellness salon in Zoetermeer

Onze salon is gelegen op een toegankelijke locatie in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer. SPARK Wellness is onderdeel van de organisatie SPARK waar SPARK Personal Training en SPARK Fysiotherapie bij horen. Alle genoemde organisaties hebben één gezamenlijk doel en dat is jou ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden.

Zien wij jou snel?

Kom gerust langs, laat jezelf verrassen en gun jezelf een SPARK’ling moment door een van onze schoonheidsspecialisten of masseuses. Of surf voor meer informatie naar www.sparkwellness.nl

Verified by MonsterInsights