Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij SPARK in Zoetermeer

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness bij SPARK?

Fitter personeel dat niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk een tandje harder kan lopen? Minder verzuim doordat een gezonde geest in een gezond lichaam zich veel beter voelt? Ja, dat zijn de redenen om te kijken naar de mogelijkheden voor bedrijfsfitness.

Wat houdt bedrijfsfitness in?

SPARK in Zoetermeer voorziet in de behoefte van bedrijfsfitness voor lokale bedrijven en biedt hen een oplossing op maat. Binnen de oplossing van bedrijfsfitness bij SPARK zorgen wij voor een compleet plan in combinatie met voeding, sporten, ontspanning en plezier. De combinatie van zelfstandig trainen, persoonlijke begeleiding en uitdagende groepslessen zijn de reden waarom een programma bij SPARK succesvol is en waarom wij het verschil maken door resultaat te leveren.

Sporten bij SPARK in Zoetermeer

Sporten bij SPARK in Zoetermeer biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de sporter. Het begint bij binnenkomst met een persoonlijk advies compleet met beweegprogramma en voedingsprogramma. Hierdoor is de start van jouw programma compleet en kunnen wij beginnen aan het bereiken van jouw doelen. Daarnaast biedt ons aanbod van groepslessen voor ieder wat wils. Binnen elk abonnement is vrij trainen mogelijk en heb jij gedurende onze openingstijden het recht om op elk moment langs te komen voor jouw eigen training!

Vele mogelijkheden zorgen er dus voor dat jij altijd jouw doel bereikt op een leuke en vooral verantwoorde manier.

Direct starten met bedrijfsfitness!

Uiteraard is dat mogelijk! Omdat elk bedrijf varieert in grootte qua medewerkers en uiteraard is bij iedereen de vraag anders is het voor ons nagenoeg onmogelijk om een prijs te noemen op de site. Wel willen wij graag met elk bedrijf de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij SPARK bespreken in een persoonlijk gesprek en elke vraag beantwoorden.

Mail naar info@sparkpt.nl of bel even naar 079 890 95 17 en wij maken een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.