Obesitas

Obesitas? SPARK Centre in Zoetermeer helpt jou een gezond gewicht te behalen

Laat ons helpen met een persoonlijk plan en wees obesitas de baas

Een leven met overgewicht, oftewel obesitas, brengt op lange termijn de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee. Er is een reden dat jij op deze pagina bent beland en wij kunnen alleen maar zeggen, welkom. SPARK Centre in Zoetermeer is voor jou de specialist op het gebied van fitness, voeding en mental coaching. Samen helpen wij jou om jouw doel te bereiken.

Hoe helpen wij jou van jouw obesitas af?

Alle personen die wij begeleiden werken met hun eigen persoonlijke plan. Dit plan is opgesteld door onze eigen Personal Trainers en afgestemd op jouw behoeften. Een belangrijk onderdeel van het plan is voeding. Wij leren jou hoe om te gaan met voedingsproducten en in welke mate jij producten mag en kan eten. Vanuit daar bereiken wij bewustwording. Deze bewustwording is nodig voor de toekomst. Jij moet zelf leren hoe alles in elkaar steekt en wat jij wel en niet mag eten en in welke mate.

Daarnaast is sporten heel belangrijk. Een combinatie van slechte voeding en niet bewegen hebben gezorgd dat jij obesitas hebt gekregen. De oplossing zijn dus gezond eten en voldoende op een juiste manier bewegen. Deze programma’s worden opgesteld door onze eigen Personal Trainers en zij zijn jouw vaste aanspreekpunt binnen SPARK Centre in Zoetermeer.

Mag ik alleen maar sla eten om van mijn obesitas af te komen?

Nee, dat is absolute onzin! In theorie mag jij alles eten, mits jij alles maar eet in de juiste verhoudingen. Wij berekenen op basis van jouw huidige situatie wat jouw energie behoefte is daar passen wij de inhoud van het voedingsadvies op aan.

Dit houdt dus in dat wij jouw bewustwording kracht bij zetten omdat jij gaat leren in welke voeding wat zit en hoeveel jij hier dan wel en niet van mag eten. Zo word voeding onderdeel van jouw nieuwe en gezonde levensstijl.

Moet ik meteen keihard sporten zoals op tv?

Wij bouwen jouw programma zorgvuldig op. Jouw obesitas mag jou niet in de weg zitten om te gaan bewegen en wij zullen jou ook zeker laten sporten. Vergeet alleen niet dat jouw gezondheid voorop staat. Voordat wij met jou gaan trainen hebben wij alles uitvoerig getest en weten wij dat jij gezond genoeg bent om aan de belasting te gaan beginnen.

Onze trainers zorgen goed voor jou en jij bent in goede handen.

Wat is de volgende stap?

Jouw obesitas gaat jou niet meer in de weg zitten, daar gaan wij voor zorgen. Vraag meer informatie aan via in**@sp*****.nl, 0639798999 of vul ons contactformulier in en start jouw traject bij SPARK Centre Zoetermeer.

Wij nemen dan zo spoedig met jou contact op en samen zijn wij jouw obesitas de baas!

Ignite your SPARK

Fire
47,5 per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
 
 
Ignite
87,5 per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark
170,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Plus
280,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Pro
375,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang

Verified by MonsterInsights