SPARK Open Dag

Wat is er allemaal te doen?

Een dag vol met activiteiten, de kans voor jou om kennis te maken met SPARK en informatie te vragen aan één van onze professionals. Een proeftraining inplannen met een van onze Personal Trainers? Een afspraak maken voor een overheerlijke massage? De mening vragen aan een van onze Fysiotherapeuten? Of gebruik maken van een persoonlijke kortingsactie?

Alles is mogelijk op 25 september 2021 bij SPARK aan het Koraalrood 17 in Zoetermeer!

Neem vooral de kinderen mee! Wij zorgen voor vermaak zodat jullie op je gemak informatie kunnen inwinnen bij een van onze teamleden. Aan alles is gedacht!

SPARK Fysiotherapie

Gezonder zijn en gelukkig leven is voor iedereen weggelegd. Het draait om de juiste handvatten en hoe om te gaan met deze informatie. SPARK Fysiotherapie is erin gespecialiseerd om jouw vraagstuk aan te horen, na uitvoerig onderzoek te komen met een persoonlijke oplossing en deze oplossing zodanig uit te leggen dat het te implementeren valt in jouw huidige leven. Zo herstel jij sneller en is jouw herstel gericht op de lange termijn. Onze fysiotherapie praktijk in Zoetermeer is ingericht op een actieve vorm van herstel doormiddel van behandelen en oefentherapie te combineren.

SPARK Wellness

SPARK Wellness is een hoogwaardige schoonheid- en massage salon waar een team van gedreven professionals elke dag voor jou klaar staat. Een uitgebreid aanbod waarbij kwaliteit en zorg centraal staat kenmerkt onze salon. Elke dag werkt het team van SPARK Wellness Zoetermeer dan ook hard om jou te laten genieten van jouw eigen SPARK’ling moment.

SPARK Personal Training

SPARK Centre Zoetermeer start samen met u een behandel traject waarin uw doelstelling centraal staat en wij handelen vanuit de behoefte van de klant. Door te luisteren en aandachtig te onderzoeken kunnen wij een effectief behandelplan opstellen waar jij baat bij hebt.

Binnen een persoonlijk plan bij SPARK Centre Zoetermeer passen wij altijd een totaal begeleidingstraject toe waar jij gebruik van kunt maken. Denk aan een persoonlijk voedingsschema, een op maat gemaakt trainingsprogramma en een persoonlijke mental coach die voor jou klaar staat om zo een compleet aanbod te bieden.

Genoeg te doen dus!

Kom gerust langs op 25 september 2021 bij ons op de club en maak kennis met alles wat SPARK jou te bieden heeft!

Alvast een vraag?

Bel dan naar 079 890 95 17 of mail naar in**@sp*****.nl

Verified by MonsterInsights