SPARK Personal Training en Fitness in Zoetermeer

Wat is SPARK?

SPARK is ontstaan vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen recht heeft op kwalitatief goede Personal Training en de mogelijkheid moet hebben om Fitness tot een onderdeel van zijn of haar leven te maken. Wij benaderen bewegen en gezond leven als iets wat leuk hoort te zijn. Vanuit onze aanpak helpen wij jou door elk facet te combineren om zo jouw leven vorm te geven en te leven op een gezonde manier. 

SPARK is dan ook een aanbieder een compleet scala aan diensten om jou op de beste manier te helpen jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan een compleet team van gespecialiseerde Personal Trainers, de beste Fysiotherapeuten uit de omgeving en een breed aanbod aan sportmogelijkheden. Dit allemaal onder 1 dak in een prachtig centrum in Zoetermeer.

Personal Training in Zoetermeer

Onze sportschool staat in Zoetermeer op het koraalrood 17. De sportschool is uitgerust met de beste materialen om iedereen die bij ons traint op de beste manier te begeleiden. Personal Training bij ons is dan ook meer dan een uur in de week intensief getraind worden. Jij doorloopt een uitgebreid protocol, werkt samen met jouw eigen trainer een stappenplan af en gaat aan de slag volgens een uitgebreid programma waarin voeding, training, rust en het aanpassen van bepaalde gewoontes de basis vormen. Personal Training bij SPARK is daarom ook een totaal oplossing voor het behalen van jouw doelen.

Fitness in Zoetermeer

Buiten de mogelijkheid tot het volgen van Personal Training bij SPARK bieden wij al onze leden de mogelijkheid om zelfstandig te trainen in ons fantastische centrum. Ga aan de slag met jouw eigen schema in onze fitness ruimte en behaal jouw doelen op een verantwoorde manier. Fitness is meer dan alleen oefeningen doen. Iedereen heeft de mogelijkheid tot het volgen van onze vele groepslessen en zo zijn wij iedereen van dienst. SPARK Personal Training en Fitness in Zoetermeer is echt de totaaloplossing voor het behalen van jouw fitness doelen.

Fire
47,5 per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
 
 
Ignite
87,5 per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark
170,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Plus
280,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Pro
375,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang

SPARK Fysiotherapie

Een essentieel onderdeel van dat wat SPARK doet is iedereen ten allen tijde aan het bewegen krijgen. Binnen SPARK Personal Training en Fitness bestaat de tak van SPARK Fysiotherapie om iedereen met een blessure te laten trainen en bewegen op een gezonde en resultaatgerichte manier. Onze Fysiotherapeuten beschikken over een eigen trainingszaal waarin iedereen kan trainen in alle rust en kan revalideren onder het toeziend oog van echte professionals.

Jouw totale Fitness oplossing in Zoetermeer

SPARK in Zoetermeer biedt de totaal oplossing voor Personal Training en Fitness in Zoetermeer. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen dat elke training de moeite waard is. Een compleet team van Personal Trainers die met volle overgave elk traject aan gaat. Werk aan jouw fitness doelen tijdens onze groepslessen of tijdens jouw eigen trainingen. Werk samen met jouw eigen Personal Trainer aan al jouw doelen op een verantwoorde manier. Of kom revalideren in ons volledig uitgeruste revalidatiecentrum.

Verified by MonsterInsights