Sporten met de Zoetermeerpas bij SPARK

Sporten met de Zoetermeerpas bij SPARK

Sport 12 maanden met korting door middel van jouw Zoetermeerpas

Na lang denken hebben wij bij SPARK een gepaste oplossing bedacht om iedereen met de Zoetermeerpas van dienst te kunnen zijn. Uiteraard betekent dat sporten met korting bij de gezelligste sportschool van Zoetermeer. Wij bij SPARK beschikken over een uitgebreid aanbod en zijn jouw met alle plezier van dienst om jou te helpen fitter te worden.

Wat houdt dat precies in?

Ter inlevering van cheque’s 3 en 4  van de Zoetermeerpas ontvangt u van ons een lidmaatschap bij SPARK voor 12 maanden onbeperkt sporten inclusief deelname aan al onze groepslessen.

Wat als ik de cheque’s al heb gebruikt?

Dat is geen probleem! Mocht jij de cheque’s al gebruikt hebben ben jij nog steeds van harte welkom! De cheque’s zijn €120,- euro waard, op vertoon van jouw Zoetermeerpas mag jij voor hetzelfde bedrag bij ons komen sporten onder dezelfde voorwaarden!

Waarom de combinatie SPARK en de Zoetermeerpas?

Voor ons is de waarom heel duidelijk in te vullen. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen op de mogelijkheid om fit te worden. Ongeacht iemands financiële situatie moet fitness tot de mogelijkheden behoren om zo op een verantwoorde manier fit te worden.

Waar vind ik SPARK?

SPARK in Zoetermeer ligt aan het Koraalrood 17 in Zoetermeer. Ideaal in het midden van stad en goed bereikbaar voor iedereen!

Vandaag nog beginnen?

Ja! Dat kan. Kom langs met jouw Zoetermeerpas en Cheque 3 en 4 bij SPARK in Zoetermeer en wij helpen jou graag om jouw fysieke doelen te bereiken! Kom sporten bij SPARK en start zo snel als jij wilt.

Verified by MonsterInsights