Bewegen bij SPARK in Zoetermeer

DE SPARK SPORTSCHOOL IN ZOETERMEER!

HET BESTE FITNESS CENTRUM UIT DE REGIO

De basis van elk goed fitness programma

De basis van elk goed programma start met het leggen van een goed fundament. De visie van SPARK is dat wij geloven in functioneel bewegen. Ons fitness centrum in Zoetermeer is dan ook zo ingericht dat jij leert bewegen zoals hoe jouw lichaam gemaakt is. Geen apparaten die het werk voor jou doen, leer jouw lichaam gebruiken en fitness zoals het hoort.

Hoe start een traject bij SPARK.

Wij starten elk traject met een uitgebreide intake waarin wij alle factoren uitlichten om een goede start te maken met jouw fitness programma bij SPARK. Uiteraard starten wij met jouw doelstelling, wat wil jij precies bereiken. Vanuit hier geven wij de rest van het programma vorm. De belangrijkste pijlers die wij natrekken in onze sportschool zijn:

  • Bewegen
  • Voeding
  • Rust
  • Blessures

Wat doen wij na de intake?

Na de intake heb jij een afspraak met jouw eigen personal trainer in ons fitness centrum in Zoetermeer. Tijdens deze afspraak gaan wij jouw trainingsprogramma vormgeven op basis van de gegevens voortvloeiend uit de intake. Dit programma is een persoonlijk schema wat wij gebruiken als rode draad door jouw traject heen om jou bij te staan tijdens de trainingen en om te monitoren welke vooruitgang jij maakt tijdens het sporten in onze sportschool.

Wat kan ik nog meer doen aan Fitness bij SPARK in Zoetermeer?

Uiteraard is Personal Training een van de mogelijkheden. Maar in onze sportschool doen wij meer dan dat! Bij elk abonnement inbegrepen zit de mogelijkheid om zelfstandig te sporten en heb jij dus onbeperkt toegang tot ons fitness centrum in Zoetermeer. Daarnaast hebben wij nog een uitgebreid aanbod aan groepslessen binnen ons fitness centrum in Zoetermeer waardoor jij jezelf keer op keer kan uitdagen om jouw fitness niveau te testen.

Stel dat jij nu wilt starten?

Dan is dat mogelijk! Wij bieden altijd de mogelijkheid aan tot het volgen van een gratis proeftraining!

Voor jouw gratis proeftraining neem dan nu contact met ons op via

in**@sp*****.nl | 0639798999

Verified by MonsterInsights