Fitness

De SPARK Sportschool in Zoetermeer!

De plek voor begeleid sporten samen met jouw eigen Personal trainer.

Fitnessen op een manier waarop jouw wensen centraal staan en rekening gehouden wordt met jouw wensen. Waar gaat elke sportschool de fout in? Geen kant en klare schema’s, geen oefeningen die iedereen voor jou al gedaan heeft omdat de trainer ze zo leuk vind. Begeleid sporten op een manier waarop resultaten behaald worden. Gewoon effectief trainen om voor jou het maximale te bereiken en een oplossing te geven voor de lange termijn.

De SPARK Sportschool in Zoetermeer heeft alles en is van alle gemakken voorzien.

Fit worden is nu makkelijker dan ooit omdat jij het niet meer alleen hoeft te doen. Jij wordt bijgestaan door een team van professionals met allemaal de juiste kennis om jouw doel samen te gaan bereiken. Kom jij er niet meer uit en heb jij het gevoel alles al geprobeerd te hebben? Dan heb jij SPARK nog niet geprobeerd en wordt het tijd dat wij jou gaan laten zien dat het wel kan. Door jouw eigen Personal Training programma en begeleid sporten behalen wij jouw doel!

Fire
47,5 per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
 
 
Ignite
87,5 per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark
170,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Plus
280,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Pro
375,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang

Waarom zou jij willen trainen bij de SPARK sportschool in zoetermeer?

Wellicht omdat elke andere sportschool jou niet heeft gebracht wat jij uiteindelijk zocht? Jij hebt een doelstelling en die zou jij met alle liefde willen bereiken. Uiteraard moet jij je hiervoor inzetten maar met een goed programma is het makkelijker vol te houden. Onze begeleiding is afgestemd op jouw behoefte en jij bepaald op welk moment jij ons inschakelt en wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat is de ware definitie van begeleid sporten. De SPARK Sportschool in Zoetermeer is een Full Service club waar jij als klant centraal staat en wij jouw doel net zo belangrijk vinden als dat jij dat vindt.

Hoe ziet de SPARK sportschool in zoetermeer er uit?

Onze sportschool is uitgerust met de nieuwste apparatuur en ingericht op een manier waarop jij niet de drukte ervaart die jij in elk ander fitnesscentrum ervaart. De SPARK Sportschool in Zoetermeer is er voor jouw gemak en draagt bij aan het bereiken van jouw doel. Behaal jouw doel in complete rust en samen met jouw eigen trainer.

Door de ruime opzet van SPARK Sportschool in Zoetermeer hebben wij de volledige ruimte om jou in jouw behoefte te voorzien. Wij nemen de tijd voor jou om jouw plan zo duidelijk als mogelijk uit te schrijven en op een efficiënte manier jouw doel te bereiken. SPARK Sportschool in Zoetermeer is de specialist op het gebied van bewegen en staat klaar voor jouw doelstelling.

Bereik in de SPARK Sportschool zoetermeer meer dan alleen jouw fysieke doelen.

Ons centrum in Zoetermeer is onderdeel van een multidisciplinair medisch netwerk waar onder andere SPARK Fysiotherapie en SPARK Wellness. Door dit netwerk aan onze sportschool te verbinden hebben wij een compleet aanbod en kunnen wij jouw doelstelling met man en macht aan. In jouw traject willen wij niets aan het toeval overlaten en zorgen daarom dat alle kennis in huis is. SPARK Sportschool Zoetermeer is daarom de plek voor jou om jouw doel te bereiken.

Begeleid sporten omdat het moet

In sommige gevallen is het niet anders. Jij moet door een bepaalde aandoening bewegen en kan niet trainen zonder begeleiding. Uiteraard ben jij dan alsnog van harte welkom bij onze sportschool in Zoetermeer. De reden van ons bestaan is dat wij iedereen willen helpen met een persoonlijk plan. Begeleid sporten in een veilige omgeving met het juiste programma is daarbij noodzakelijk.

Onze trainers staan voor jou klaar en helpen jou met het trainen.

Gratis proeftraining bij SPARK Sportschool in Zoetermeer?

Dat kan! Iedereen heeft bij ons recht op een gratis proeftraining om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen! Tijdens deze training beantwoorden wij al jouw vragen en zorgen wij uiteraard voor een veilige training afgestemd op jouw behoeften. Kom gerust langs en ervaar wat wij bij SPARK Sportschool in Zoetermeer voor jou kunnen betekenen.

Vandaag nog starten?

Wil jij jouw doelen bereiken samen met de hulp van onze specialisten? Maak dan nu een afspraak via in**@sp*****.nl of bel naar 079 890 95 17 en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op.

 

Verified by MonsterInsights