Villa Pardoes

SPARK zet zich in voor Villa Pardoes

Een ongelofelijk goed doel dat al onze liefde en aandacht nodig heeft.

Na lang nadenken hebben wij besloten om al onze energie te stoppen in iets moois. Een bijdrage leveren aan een prachtige organisatie die zich inzet om zieke kinderen de tijd van hun leven te geven, omringt door hun dierbaren. SPARK zal door middel van diverse acties, activiteiten en giften voor een langere periode verbonden zijn aan Villa Pardoes en een bijdrage leveren aan de vele mooie initiatieven die de stichting heeft.

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantiebeleving, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen.

Ignite your SPARK

Iedereen heeft het recht om te genieten van de mooie momenten uit het leven. Elk kind zou moeten opgroeien zonder mee te moeten maken hoe het is om ernstig of levensbedreigend ziek te zijn. Na de vele verhalen die wij hebben mogen horen van ouders die hier met hun kinderen zijn geweest en wij het werk van de stichting van dichtbij hebben mogen aanschouwen kunnen wij alleen maar concluderen dat zij onze hulp hard nodig hebben. Daarom helpen alle kleine beetjes!

Villa Pardoes Winterrun

Dit jaar heeft de Villa Pardoes WinterRun een extra toevoeging, namelijk wandelen. Tijdens dit sportieve event loop je langs de Efteling en ook dwars door Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. Doe ook mee en steun door jouw deelname Villa Pardoes!

Kaatsheuvel wordt voor één dag omgetoverd tot bruisend winterfestijn waarbij sportiviteit en fun voorop staan. Wandelend, rennend, alleen of met je vrienden of collega’s, met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Villa Pardoes! Tijdens deze run langs de Efteling, loop je zelfs door Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. De start-en finishlocatie is op het sfeervolle Anton Pieckplein in het centrum van Kaatsheuvel. Een hartverwarmend sportief event in de decembermaand. Doe ook mee met en loop warm voor Villa Pardoes!

Een bijdrage leveren?

Dat kan en dat stellen wij zeer op prijs! Wil jij een kleine bijdrage leveren aan Villa Pardoes?

Maak dan een kleine bijdrage over naar het volgende rekeningnummer en wij zorgen dat het 100% bij de stichting terecht komt

NL54RABO0371459419 | t.n.v. SPARK

Verified by MonsterInsights