Een beter voedingspatroon

Voedingsadvies in Zoetermeer bij SPARK Centre!

De Personal Trainers van SPARK Centre staan voor jou klaar om samen met jou een persoonlijk plan op te stellen afgestemd op jouw behoeften. SPARK Centre, de plek voor jouw persoonlijke voedingsadvies in Zoetermeer.

Hoe werken wij aan jouw voedingsadvies?

Wij houden rekening met jouw dagelijkse patroon en werken om jouw agenda heen. Zo voelt het niet als een verplichting maar onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Daarnaast is ons advies opgesteld op basis van de gegevens die jij aanlevert. Jij hoeft dus geen dingen te eten die jij absoluut niet lust, niet mag eten vanwege geloofsovertuigingen of dingen waar jij allergisch voor bent.

Nee een advies van SPARK Zoetermeer is persoonlijk. Een advies van SPARK Zoetermeer is een advies waar jij mee kan leven. Daarnaast is een advies van SPARK Zoetermeer voorzien van de juiste handvatten om jou voldoende kennis mee te geven zodat jij op de lange termijn onze hulp niet meer nodig hebt maar jouw eigen dagindeling kan bepalen en zelfstandig verantwoorde keuzes kan maken.

Wat staat er allemaal in mijn voedingsadvies?

Wij starten jouw voedingsschema met het berekenen van jouw voedingsbehoefte op calorieniveau. Vanuit dit startpunt berekenen wij de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit vormt de basis van jouw voedingsadvies.

Nadat dit gedeelte gedaan is gaan wij het advies vullen met jouw wensen en op basis van deze wensen staat de basis van jouw advies op papier. Vervolgens kijken wij naar een aanvullen van een vitamine behoefte en een mineraal behoefte. Dit doen wij om jouw lichaamseigen processen beter aan te kunnen sturen.

Moet ik mijn leven omgooien voor mijn voedingsadvies?

Wij stellen het voedingsadvies op, op basis van jouw dagelijkse leefpatroon. Dit patroon is wat voor jou vertrouwd is alleen de kans is wel aanwezig dat dit patroon heeft geleid tot jouw huidige situatie. Hier moeten wij dus wel aanpassen of concessies in maken om tot het bereiken van jouw doelstelling te komen.

Tijdens de periode dat jij werkt volgens de richtlijnen van het voedingsadvies van SPARK Centre zorgt dit advies voor nieuwe structuur binnen de lijnen die jij gewend bent. Als jij van brood houdt, eet jij nog steeds brood maar dan in de juiste verhoudingen. Als jij van chocola houdt, eet jij nog steeds chocola maar dan in de juiste verhoudingen.

Alles mag, maar in de juiste verhoudingen.

Start vandaag nog met jouw eigen voedingsadvies!

Onze trainers leren jou de waarde van een goed patroon en hoe deze opgebouwd en ingevuld moet worden. Wat zijn de belangrijkste bronnen van voeding en hoeveel heb jij nou daadwerkelijk nodig? Dit alles komt te staan in jouw eigen voedingsadvies.

Maak nu een afspraak met een van onze trainers en zij helpen jou graag verder om jouw doelen te bereiken met een op maat gemaakt voedingsadvies in Zoetermeer.

Fire
47,5 per maand
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
 
 
Ignite
87,5 per maand
1 x per maand Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark
170,- per maand
1 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Plus
280,- per maand
2 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang
Spark Pro
375,- per maand
3 x per week Personal Training en persoonlijk schema.
Voedingsadvies.
Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen
Health Check bij aanvang

Verified by MonsterInsights