Gezond eten met jouw eigen voedingsschema

Gezond eten en afvallen met jouw persoonlijke voedingsschema

Wat is gezond eten en hoe ondersteunen wij jou hier in?

Vanuit de intake brengen wij jouw behoefte in kaart. Wat heeft jouw lichaam nou echt nodig en wat is voor jou nodig om jouw doel te behalen. Gezond eten is niet altijd wat jij denk dat het is en dat komt terug in jouw voedingsschema. Jouw coach stelt samen met jou een plan op uitgaande van jouw behoeften.

Afvallen door middel van jouw eigen coach

Bij SPARK in Zoetermeer werkt iedereen samen met zijn eigen coach om snel zijn of haar doel te behalen. Jouw voedingsschema is opgesteld door jouw eigen coach en dit is tevens jouw contactpersoon tijdens jouw traject. Hierdoor weet jij altijd bij wie jij terecht kan wanneer jij vragen hebt en krijg jij snel antwoord op jouw vraag.

Hoe ziet zo’n voedingsschema er uit?

Ook dat bepaal jij helemaal zelf in samenspraak met jouw coach. Het hangt uiteraard allemaal af van jouw huidige situatie, persoonlijke voorkeur en doelstelling. Dat maakt het moeilijk om er een standaard antwoord op te geven. Wel kunnen wij nu al zeggen dat ongeacht jouw doelstelling, het altijd een voedingsschema is wat past in jouw huidige levensstijl.

Wat heeft SPARK mij nog meer te bieden?

Wanneer jij lid bent van SPARK maak jij gebruik van het complete aanbod van wat SPARK te bieden heeft. Ons centrum in Zoetermeer biedt vele mogelijkheden om jou te helpen om jouw doel te bereiken. Of nou is dat jij wilt afvallen, aankomen, sterker worden of juist gewoon een beetje fitter. Alles is mogelijk en jouw persoonlijke coach stippelt voor jou een stappenplan uit wat voor jou op dat moment het beste is.

Kunnen wij jou helpen?

Neem dan contact met ons op via:

in**@sp*****.nl | 0639798999

 

Verified by MonsterInsights