Goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Elk jaar weer het zelfde liedje. Die eeuwige Goede voornemens waar iedereen weer opnieuw van in de stress schiet! Doe jezelf een lol en doe het gewoon dit jaar eens heel anders!

Schreeuw jouw doel niet van de daken. Stel een realistisch doel. Doe vooral iets waar jij voor de volle 100% achter staat. Wij zien elk jaar weer dat wanneer men goede voornemens opstelt zij gaan voor een onrealistisch doel zoals het uitlopen van een marathon in juni terwijl jij al 20 jaar niets meer aan sport hebt gedaan behalve studio sport kijken op zondag. Dat gaat hem natuurlijk niet worden zonder dood te gaan en 400 nieuwe blessures.

Goede voornemens

Als dat jouw doel is, laat je dan vooral niet tegenhouden door deze post en boek alvast jouw ticket voor de Marathon! Je wilt niet te laat zijn uiteraard.

Maar mocht jij nu aan het denken gezet zijn en wellicht op weg zijn naar het maken van een verstandige keuze, mogen wij dan wat voorstellen? Laat SPARK helpen in het opstellen van jouw goede voornemens en stel samen met ons jouw doelen op!

Wij programmeren door onze uitgebreide intake procedure een persoonlijk programma waar jij jouw doelen mee behaald. Afhankelijk van jouw wensen wordt de inhoud vormgegeven en zorgen wij dat jij niet alleen hard moet werken om jouw doel te bereiken, omdat het nou eenmaal niet komt aanwaaien, maar dat jij dit ook nog eens doet op een leuke manier waar jij nog jaren plezier van hebt op een manier die het beste past bij jouw huidige levensstijl!

Een compleet programma met de belangrijkste pijlers Voeding, Training, Mental Coaching en Rust als uitgangspunt.

Stel jouw doelen niet langer uit, begin nu nog met jouw goede voornemens samen met een trainer van SPARK en behaal jouw doelen!

Neem contact op via onze contactpagina en start vandaag nog!

Verified by MonsterInsights