Stoppen met roken

Stoppen met roken

Staat stoppen met roken op jouw verlanglijstje?

SPARK Personal Fitness Zoetermeer helpt jou te stoppen met roken!

Iedereen heeft er moeite mee. Stoppen met iets dat jou al jaren ontspanning geeft is natuurlijk ook heel moeilijk. Stoppen met roken brengt op de lange termijn veel gezonde voordelen met zich mee. Deze voordelen maken het zeker de moeite waard.

stoppen met roken zoetermeer

De voordelen van stoppen met roken

Het heeft niet alleen financiële voordelen (namelijk dat een gemiddeld pakje sigaretten €6,- euro kost en jij door te stoppen met roken dus al gauw €2190,- euro op jaarbasis bespaart…… Dat is een flinke vakantie met prachtig uitzicht ) maar ook een hoop gezondheidsvoordelen.

Waarom zou jij niet stoppen? Uiteraard is het een verslaving en dat maakt het niet alleen een verplicht iets in jouw leven maar ook een belemmering. Wij bij SPARK Mental Coaching helpen jou door dit proces en zorgen ervoor dat jij het proces om te stoppen op een gezonde manier kan volbrengen.

Hoe pakken wij de coaching aan

Net als elk coachingstraject handelen wij vanuit jou als persoon. Hoe wil jij gecoacht worden, wat heb jij nodig om jouw gewenste resultaat te bereiken. Nog belangrijker, wat, wanneer en waarom wil jij dit bereiken. Als al deze zaken duidelijk zijn en uitvoerig besproken zijn starten wij een behandeltraject waarin onze coach van SPARK Mental Coaching Zoetermeer samen met jou een uitgebreid stappenplan doorloopt op jouw weg naar een gezonder leven.

Waarom stoppen met roken

Op den duur wordt namelijk vrijwel iedereen die rookt, daar ernstig ziek van. Longen en luchtweken raken beschadigd. Hart en vaten aangetast. Uw huid veroudert sneller. Mogelijk leeft u niet alleen korter, de laatste jaren van uw leven kunnen door chronische aandoeningen erg moeizaam zijn. Maar ook op korte termijn geeft stoppen met roken verlichting. U voelt al na één of twee dagen het verschil. Zeker als u nu al met een chronische ziekte te maken hebt. U krijgt meer lucht. Meer energie.

Dat klinkt eng…. Nou dat is het ook op lange termijn.

stoppen met roken zoetermeer

Stoppen met roken en sporten

Uiteraard is een van de redenen om te stoppen met roken jouw gezondheid. Om jouw gezondheid een boost te geven is sporten ter ondersteuning een must. Vergroot jouw conditie en kracht doormiddel van een persoonlijk programma bij een van onze Personal Trainers die aanwezig zijn in ons centrum.

SPARK Centre is een multidisciplinair centrum in Zoetermeer bestaande uit fysiotherapeuten, Personal Trainers en Mental Coaching.

Voldoende kennis in huis om jou te ondersteunen in het proces om te stoppen met roken!

 

Verified by MonsterInsights