Afvallen met sporten

Afvallen met sporten

Afvallen met sporten

Afvallen met sporten hoeft niet moeilijk te zijn!

SPARK helpt jou met een persoonlijk plan! Wij ondersteunen jou en behalen samen met jou succes!

Afvallen met sporten is vaak een onmogelijk iets omdat iedereen altijd denkt dat jij hier een streng dieet voor moet volgen. Uiteraard speelt jouw voeding een belangrijke rol en is dit ook een belangrijk element om af te vallen. Een calorietekort is namelijk doorslaggevend in gewichtsverlies. Maar waarom is sporten dan ook zo belangrijk?

Wil afvallen met sporten is dat gewoon mogelijk. Het enige wat jij nodig hebt is een doelgericht trainingsprogramma waar jij op de lange termijn ook iets aan hebt. Uiteraard kan jij de loopband opduiken en een uur hardlopen terwijl jij naar goede tijden kijkt, maar blijft dit jaren leuk? Laten we hopen van wel maar vanuit ervaring weten wij dat dit niet gebeurd.

Afvallen met sporten door middel van krachttraining

Kijk eens naar krachttraining. Een effectieve manier om te zorgen voor spieropbouw, het verstevigen van het lichaam en het sterker worden van jouw spieren. Uiteindelijk zorgt dit voor meer kracht, een hogere weerbaarheid en een hogere verbranding in rust. Spieren verbranden immers meer dan vet. Afvallen door sporten is dan ineens makkelijk en ook nog eens mogelijk! Door krachttraining te doen creëer jij ook ook een calorietekort en zorg jij er bewust voor dat bepaalde spiergroepen extra aandacht krijgen om sterker te worden.

Sporten is zeker noodzakelijk voor een lange termijndoel

Sporten wordt vaak gezien als een moetje en in principe is dat ook zo. Niemand houdt van het Jojo-effect en niemand vindt het leuk om het behaalde doel te laten verwateren op lange termijn omdat jij niet heel jouw leven streng kan diëten. Maak het mogelijk dat jij alternatieven hebt en dat jouw lichaam weet waar hij of zij toe in staat is.

Afvallen met sporten, laat SPARK helpen!

Wij van SPARK zien in dat afvallen met sporten samen gaat met het aanmeten van een nieuwe leefgewoonte. Bewegen is een onderdeel hiervan in combinatie met voeding en het aanpassen van jouw mindset.

Ons SPARK Centre in Zoetermeer is een mooie toevoeging aan jouw leven en vanuit dit centrum helpen wij jou met het aanleren van nieuwe gewoontes en het behalen van jouw doelen.

Schrijf je vandaag nog in en start met jouw nieuwe leefgewoontes!

 

Verified by MonsterInsights