Fitness anno 2020

Fitness anno 2020

De sportschool na Covid

Waar moet ik op letten anno 2020?

Eigenlijk is de sportschool helemaal zo slecht nog niet….. blijkt! Alle angst en paniek rondom sportscholen is anno 2020 toch uiteindelijk een kleine storm in een glas water gebleken. Althans, onze club in Zoetermeer is stabiel, gezond en gezelliger dan ooit!

Waarom is er dan nog steeds een groot vraagteken dat wij met z’n allen plaatsen rondom fitness en wat houdt jou tegen om actie te ondernemen? Dat is zelfs een vraag waar wij het antwoord niet op weten. Wel kunnen wij jou vertellen hoe wij hier mee omgaan! SPARK Zoetermeer is namelijk gewoon veilig voor jou om binnen te stappen en aan jouw doelen te werken!

Is het nog wel hetzelfde bij SPARK?

Uh…. Ja! Hallo! Tuurlijk is alles nog normaal! Wanneer jij bij ons binnenstapt is alles nog steeds zoals je van ons gewend bent. Eerlijk, gezellig en altijd druk! Niet te druk, als wij een ding geleerd hebben van de afgelopen periode is dat wij het beste tot ons recht komen wanneer er een zekere vorm van rust heerst in onze zaal! SPARK is dan ook oprecht nu de place to be in Zoetermeer om jouw doelen te bereiken.

Schoonmaken of niet?

Dat is de vraag! Uiteraard is de gedachte aan andermans zweet aan jouw handen niet fijn. Maar is het wel zo schadelijk en moet jij daarom altijd alles schoonmaken? Een gezonde balans van bacteriën is namelijk essentieel om in te leven. Alles schoonmaken direct na gebruik verstoord die balans alleen maar. Maar wat is onze oplossing? Wij maken meerdere malen per dag de zaal zelf schoon en bieden onze leden de mogelijkheid om na gebruik van het toestel of van de gewichten zelf de gewichten schoon te maken.

Eigen verantwoordelijkheid en zo zorgen wij samen dat SPARK in Zoetermeer een schoon en veilig thuis is voor alles en iedereen.

Groepslessen, hoe doen jullie dat?

Onze groepslessen gaan gewoon door en wij maken deze lessen gezelliger dan ooit! Voldoende afstand, bij lekker weer wellicht buiten maar altijd met de fun, intensiteit en passie die jij van SPARK gewend bent. Wij laten Zoetermeer schudden en zorgen voor een geweldige workout! Waar jij ook voor kiest op ons rooster!

Mag ik nog steeds een proeftraining komen doen?

Ja tuurlijk! Zoals altijd is een proeftraining altijd gratis en verzorgen wij de beste sessie die jij je maar kan voorstellen. Fitness is en blijft toegankelijk! Alleen zo houden wij jou gezond en bereik jij jouw fitness doelen. 

Interesse in een proeftraining? Neem nu contact met ons op en boek vrijblijvend een afspraak in!

Verified by MonsterInsights